Receptai paimti iš tinklapio www.gaspadine.lt

 

***

Triušienos pjausniai

Sudedamosios dalys:
Triušiena, šlaunelių arba juosmens, 800 gramų;
Kiaulienos lašiniai, 80 gramų;
Džiūvėsėliai, 0,5 stiklinės;
Fermentinis sūris, tarkuotas, 1 šaukštas;
Juodieji pipirai, truputį;
Druska, truputį

Gaminimas:
Triušiena sukapojama. Mėsa kapojama peiliu – padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska,
pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu,
ir kepami svieste.
Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų
salotos.
Skanaus!